Offertförfrågan

KONTORSSTÄDNING I NORRA STOCKHOLM

Bättre arbetsmiljö med professionellt kontorsstäd

Vi vet hur viktigt det är med en ren och fräsch arbetsplats för att alla ska trivas – både personal och kunder. Med vår professionella kontorsstädning hjälper vi er öka trivseln på ert kontor i Stockholm.

Det tjänar du på effektiv kontorsstädning

Det är inte ovanligt att städningen är det första som ryker när det är dags för företag att spara in pengar. Men kontorsstädning är viktigare än man tror och har stor påverkan på både effektivitet och intryck av företaget.

 

Ett städat kontor är ett effektivt kontor. Det är enklare för medarbetarna att fokusera på sina arbetsuppgifter när det är snyggt och prydligt, samtidigt som regelbunden städning minskar risken för allergier och sjukdom. Dessutom ger det ett seriöst och fräscht intryck när kunder och samarbetspartners kommer på besök, vilket speglas tillbaka på er verksamhet. Därför är det alltid en värd investering med professionell kontorsstädning för att hålla kontoret rent.

Hur funkar kontorsstädning?

Det finns olika upplägg för kontorsstädning som kan anpassas efter er verksamhet. De allra flesta vill anlita städfirma för regelbunden städning, exempelvis tre gånger i veckan. Men ni bestämmer helt själva hur ofta eller sällan ni behöver hjälp med städningen – vi skräddarsyr helt enkelt upplägget helt efter era önskemål. Dessutom får ni en personlig kontakt hos oss som hjälper er vid eventuella frågor eller funderingar.

Städningen sker vanligtvis på kvällar eller tidiga mornar av vår utbildade och erfarna personal – på så sätt kan ni komma direkt till ett nystädat kontor och slipper störningar i ert arbete.

Vad ingår i kontorsstädningen?

Vid kontorsstädning av era lokaler ingår alltid dammsugning av golv och mattor, dammtorkning av fria ytor, tömning av papperskorgar och avtorkning av dörrar och speglar. I badrummet rengör vi handfatet samt toalettstolen, både invändigt och utvändigt. Finns ett kök ser vi till att torka av bänkytor och rengöra diskho. Behöver ni rengöra andra typer av ytor eller rum ser vi självklart till att anpassa upplägget efter era specifika önskemål och behov.

 

Rengöringsmedel och verktyg tar vi med oss och ingår i kostnaden för städningen.

Vad kostar kontorsstädning?

Priset för regelbunden kontorsstädning skiljer sig beroende på vad som ska städas och hur smutsigt man räknar med att det blir mellan tillfällena. Ett litet kontor med endast datorer och papper är billigare att städa än ett kontor med tillhörande laboratorium eller verkstad.

Redo för ett riktigt proffsigt resultat?

Har du något drömbygge du skulle vilja uppfylla? Kanske en ny altan eller ett renoverat badrum?

Vad väntar du på? Beställ din kostnadsfria offert idag, så får du ditt jobb utfört av Stockholms läns bästa bygg- och städfirma.