Offertförfrågan

HEMSTÄDNING I STOCKHOLM

Hemstäd - en investering som betalar sig

Vill du också uppleva känslan att komma hem till ett rent och välstädat hem, utan att du behöver göra det tråkiga grovjobbet själv? Låt någon som älskar att städa göra det åt dig, och få mer tid att lägga på familj, vänner och fritidsintressen. Det kallar vi en investering som betalar sig.

Hur fungerar hemstädning?

Att få ditt hem städat är både enkelt och tryggt. Våra medarbetare är duktiga och har självklart tystnadsplikt. Det enda de lämnar efter sig är ett skinande rent hem. När du bokar hemstädning med oss får du en personlig kontakt och återkommande städare som vet precis hur du vill ha det. Du kan välja mellan att få ditt hem städat vid enstaka tillfällen eller så lägger vi upp ett abonnemang - allt är upp till dig.

 

När vi kommer hem till dig bör du se till att du har en fungerande dammsugare och skurhink med press. Har du ett abonnemang hos oss tar vi med oss övrigt material.

Pris för hemstädning

Kostnaden för hemstädning brukar i regel bestämmas utifrån hur många kvadratmeter som ska städas och hur ofta städningen genomförs. För en exakt prisuppgift kan du med fördel kontakta oss för en kostnadsfri offert. Glöm inte att RUT-avdraget gäller för hushållsnära tjänster som hemstäd, vilket gör att du bara betalar för 50 % av arbetskostnaden.

Redo för ett riktigt proffsigt resultat?

Har du något drömbygge du skulle vilja uppfylla? Kanske en ny altan eller ett renoverat badrum?

Vad väntar du på? Beställ din kostnadsfria offert idag, så får du ditt jobb utfört av Stockholms läns bästa bygg- och städfirma.