Offertförfrågan

FLYTTSTÄDNING I NORRA STOCKHOLM

Låt en professionell städfirma ta hand om flyttstädningen

Inför en flytt är det mycket saker att fixa – flyttstäd behöver inte vara en av dem. Låt oss sköta flyttstädningen, så kan du fokusera på rätt saker. Vi erbjuder självklart kvalitetsgaranti på vårt arbete för att du ska känna dig helt trygg att lämna över ansvaret till oss.

 

Vi utför flyttstädning i hela norra Stockholm: Solna, Sundbyberg, Kista, Sollentuna, Upplands Väsby, Hässelby, Barkarby, Järfälla, Täby och Danderyd för att nämna några områden.

Hur fungerar flyttstädning?

Att låta någon annan utföra flyttstädningen köper dig mycket tid och energi att lägga på annat. Det kan vara guld värt, speciellt om flytten sker från ett större boende som en villa till en mindre lägenhet. Efter bokning av flyttstäd sköter vi pappersarbete och kan ordna nyckelhantering tillsammans med hyresvärd eller mäklarfirma.

 

På Tano Bygg & Städ ingår fönsterputsning vid bokning av flyttstäd och vi tar med all utrustning vi behöver. Resultatet blir ett skinande rent hem som du med gott samvete kan lämna över till nästa boende.

Pris för städning vid flytt – glöm inte RUT-avdraget

Det sista du ska behöva fundera på i flytten är hur mycket fakturan för städningen kommer landa på. Därför erbjuder vi flyttstäd till fasta priser – fyll i formuläret till vår offertförfrågan så återkommer vi med ett exakt prisförslag.

 

Flyttstädning räknas som en hushållsnära tjänst, vilket gör det möjligt för dig att använda RUT-avdraget. Det innebär att du kan göra skatteavdrag för upp till 50% av arbetskostnaden eller max 75 000 kr per person och år. Hur mycket RUT-avdrag du är berättigad till styrs av hur mycket skatt du har betalat förra året.

 

Vi administrerar skattereduktionen, kontakten med Skatteverket och du ser RUT-avdraget direkt på din faktura – enkelt och smidigt.

Redo för ett riktigt proffsigt resultat?

Har du något drömbygge du skulle vilja uppfylla? Kanske en ny altan eller ett renoverat badrum?

Vad väntar du på? Beställ din kostnadsfria offert idag, så får du ditt jobb utfört av Stockholms läns bästa bygg- och städfirma.